Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Udskiftning af vinduer

Vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at vejlede og rådgive dig, hvis du står overfor en udskiftning af vinduer i dit hus.

Jensen og Jensen skifter dine vinduer

Vinduerne er boligens øjne, og deres funktion er at skabe lys og mulighed for udluftning. Vinduer har en lang levetid, men fra tid til anden kan det alligevel ikke undgås, at vinduerne skal skiftes ud. Det danske, omskiftelige vejr er hårdt for vinduerne, og efter mange års slid og daglig brug trænger vinduerne måske til en kærlig hånd eller en udskiftning.

Hos Jensen og Jensen tilbyder vi mange forskellige løsninger indenfor vedligehold af boligen, og det inkluderer også udskiftning af vinduer. Vi har mange års erfaring med vinduesudskiftning, og vi står altid klar til at rådføre dig, så du kan få den løsning, der passer til dine behov og din bolig.

vinduer og døre holstebro

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer

Hvis boligens nuværende vinduer er meget gamle og utætte, så kan der være økonomiske fordele ved at udskifte vinduerne. Nye og tætte vinduer kan medføre store energibesparelser, og det kan samtidig øge værdien af din bolig.  

Hvis de gamle vinduer er utætte, så kan nye vinduer være med til at sikre et bedre indeklima samt bidrage til at øge boligens værdi. Utætte vinduer er ofte skyld i et stort, årligt varmeudslip, som kan mærkes på varmeforbruget. Nye vinduer er energioptimerende, fordi du undgår det varmeudslip, som der ofte er ved gamle og utætte vinduer. Med nye og tætte vinduer vil det hurtigt kunne mærkes på varmeregningen, og derfor vil det altid rent økonomisk kunne betale sig at få skiftet til nye vinduer.  

Hvis du drømmer om nye døre eller vinduer, så varetager vi opgaven for dig. Hos Jensen og Jensen har vi mange års erfaring med vinduesudskiftning og montering af vinduer, og vi giver garanti for, at du får et professionelt udført stykke arbejde, som du kan høste glæde af i mange år.

kvist holstebro

Hvilke vinduer skal jeg vælge? - Vi rådgiver dig

Når der skal vælges nye vinduer, er der nogle forskellige forhold, man skal være opmærksom på. Først og fremmest er der nogle energikrav i bygningsreglementet, som man skal være opmærksom på. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at vælge nogle vinduer, som passer til din bolig. 

Der kan samtidig også være stor kvalitetsforskel på vinduer, som kan mærkes på prisen på vinduer. Når der skal vælges nye vinduer, skal der blandt andet tages højde for størrelse, materiale, isoleringseffekt og producent.

Det kan være svært at identificere hvilke vinduer, der passer bedst til boligen, samt hvilke vinduer der vil tilføje boligen størst værdi på længere sigt. Hos Jensen og Jensen står vi altid klar med kyndig og professionel rådgivning, og vi har mange års erfaring og viden om vinduer og energioptimering. Hos Jensen og Jensen vægter vi kvalitet højest, og vi gør en dyd ud af altid at give kunderne et tilfredsstillende resultat.

Udskiftning af vinduer – pris?

Prisen på udskiftning og montering af vinduer varierer, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Prisen på opgaven afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken fabrikant vinduerne skal være fra, samt hvilket materiale vinduerne skal være i. Derudover er der også andre faktorer, som kan bidrage til prisen, såsom hvis du ønsker at få monteret større vinduer, end der er i boligen i dag.  

Der kan være fordele ved at få monteret større vinduer i boligen, fordi du får mere lys ind, men det kræver samtidig, at der gøres plads til større vinduer i boligens facade.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduer

Vi står altid klar til at varetage vedligeholdelsen af din bolig, hvad enten du trænger til nye vinduer, en tilbygning eller ombygning eller andet tømrer- eller murerarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 97 46 14 38 eller mail info@jenjen.dk for et uforpligtende tilbud. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, som er baseret på dine ønsker, din bolig og dit budget. Så kan du få en idé om hvad opgaven kommer til at koste, inden du binder dig til noget som helst.