Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Kloak- og Entreprenørfirmaet Jensen og Jensen

Hos Jensen og Jensen etablerede vi i sommeren 2022 en kloak- og entreprenørafdeling. Denne afdeling styres til dagligt af Jonathan Skipper.

Lad os varetage kloak- og entreprenøropgaven

Vi er i øjeblikket en lille håndfuld medarbejdere, der alle har erfaring indenfor faget, og som brænder for at yde den bedst mulige service for vores kunder.

Kloak- og Entreprenørfirmaet Jensen og Jensen er en autoriseret kloakmester virksomhed. Det betyder at vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen og har alle de tilladelser det kræver, for at må udføre kloak arbejde. Det vigtigste for os er at I føler jer trygge, føler jer hørt og informeret løbende, og ved at I har at gøre med et professionelt firma, der har jeres ønsker for øje.

For os er der ikke et projekt der er for stort eller for småt – vi tilpasser kloakløsningen til netop jeres behov. Uanset om det er i private boliger eller erhvervsbyggeri, har vi både erfaringen og evnerne til at varetage netop jeres projekt.

Hos Kloak- og Entreprenørfirmaet Jensen og Jensen kan vi desuden også tilbyde dig forskellige LAR-løsninger. LAR står for Lokal Afledning af Regnvand, og er også kendt som klima vand. Her tilbyder vi at hjælpe dig med bæredygtig håndtering af regnvand, så du får mest muligt ud af det regnvand der falder hos dig. 

Når du kontakter os, kan du derfor være sikker på at vi ikke tilbyder dig en standardløsning, men derimod et skræddersyet og personligt tilbud.
Vi udvælger materialer og udfærdiger en løsning til netop jeres projekt, for at sikre at det kloaksystem vi laver, fungerer optimalt og er en langsigtet løsning for netop jer. 

kloakarbejde

Kontakt os med dit kloakprojekt allerede nu

Har du et kloakprojekt du gerne vil have set på? Så kontakt os allerede i dag.

Du kan ringe direkte til medejer Jonathan Skipper på 51 75 93 05, eller sende ham en mail på jonathan@jenjen.dk.

Når du ringer eller skriver, kan du være sikker på at du vil få både personlig og professionel service – vi er altid klar til en uforpligtende snak og til at give et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Galleri