Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Nyt tag? - En sikker investering

Jensen og Jensen kan lægge nyt tag på dit hus, sommerhus, garage eller tilbygning. Vi tilbyder derudover også at stå for renovering af dit tag, hvis det ikke er nødvendigt med en komplet udskiftning.

Hent inspiration blandt vores lagte tage

Spar penge med et nyt tag

Et nyt tag er en investering, der både kan mærkes på varmeregningen og på ejendomsvurderingen. Der er intet, der kan friske et hus’ udseende op som et nyt tag, og så er der selvfølgelig også masser af andre fordele ved at få nyt tag. Et tag kan holde i rigtig mange år, men mange tage af ældre dato har oftest ikke et undertag, som ellers mindsker risikoen for at fugt og vand slipper ind i huset. Med et nyt tag kan du undgå fugt og vandskader under taget, og du kan samtidig spare penge på varmeregningen med isolering, der holder på varmen.  

Hos Jensen & Jensen udfører vi alle former for tømreropgaver. Så skal du have nyt tag, lavet en tilbygning eller udskiftet dine vinduer, så varetager vi gerne opgaven for dig.

nybyg 7500

Et nyt tag er energioptimerende og stormsikkert

Et nyt tag kan holde i mange år ud i fremtiden og skal ses som en investering, da der er mange besparelser og fortjenester at hente i det lange løb.

Tagets vigtigste funktioner er at beskytte huset mod vind og vejr, og derfor er det vigtigt, at taget et tæt. Taget er samtidig noget af det mest udsatte på boligen, og skal hvert år modstå meget vand, sne og andet nedfald for at beskytte resten af boligen, derved er der ikke noget at sige til, at et tag bliver slidt. Slid viser sig ofte i form af utætheder, og når først utæthederne begynder at melde sig, kan de være svære at få bugt med.  

Et nyt tag kan både bidrage med at forskønne huset ydre, men hvis det nuværende tag er af ældre dato, så kan et nyt tag også bidrage med at yde bedre beskyttelse af boligen. 

Hvis tiden er til et nyt tag eller du er i gang med et nybyggeri, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Et nyt tag er ikke kun med til at forskønne boligens ydre, det er samtidig også energioptimerende og stormsikkert. Gamle tage er ofte mere modtagelige overfor vind og vejr, og hvis taget er utæt, kan det medvirke til et stort, årligt varmeudslip.  

tilbygning hus

Hvilken tagtype skal jeg vælge?

Det kan være svært at identificere den mest fordelagtige tagtype til din bolig, men hos Jensen og Jensen står vi altid klar til at rådføre dig med kyndige og professionelle råd om tagtype og levetid. 

Når man skal vælge tagtype, er der forskellige forhold, der skal tages højde for. De forskellige tagtyper varierer i pris og udseende, men derud er det også en fordel at tage højde for, hvilken tagtype der holder længst og giver størst værdi på sigt. Hos Jensen og Jensen hjælper vi dig med at vælge det tag, der passer bedst til din bolig og som skaber mest værdi for dig. Vi varetager naturligvis også taglægningen af dit nye tag.

Hvad er fordelene ved et nyt tag?

Der er flere fordele ved at få et nyt tag. Udover at et nyt tag kan øge husets herlighedsværdi, så er der også økonomiske fordele ved et nyt tag. Først og fremmest stiger husets værdi ofte med selve udgiftens størrelse, så selvom det kan virke som mange penge at skifte til et nyt tag, så er det penge sparet i husets øgede friværdi.  

Derudover kan man også se frem til månedlige energibesparelser på varmeregningen. Nye regler om efterisolering gør, at nye tage altid skal efterisoleres, hvis det er rentabelt. Efterisoleringen gør, at der er mange penge at spare på varmeregningen, og derfor er efterisoleringen hurtigt tjent ind igen.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger af, hvilken tagtype der skal lægges i stedet for det gamle tag, samt hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et nyt tag, og vi står altid klar til en snak om hvilken tagtype, der er mest fordelagtig og giver mest værdi på længere sigt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.