Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Energirenovering

Normalt sparer man mest når man energirenoverer ældre huse, men nye huse kan også være konstrueret sådan, at der bliver spildt en masse varme.

Hos Jensen og Jensen er vi eksperter i energirenovering, og søger du derfor råd eller hjælp til din energirenovering, står vi altid til rådighed.

Spar penge på varmeregningen med en energirenovering

Det er sund fornuft at isolere sin bolig bedst muligt. Det er også sund fornuft at tænke sig godt om, inden man isolerer huset, for der er desværre flere produkter på markedet, som lover mere, end de kan holde.
Når du vælger os til opgaven, isolerer vi med Isover fra verdens største producent af isolering. Isover er glasuld, som er raffineret gennem mere end 40 år på markedet.

Inden vi svinger om os med løfter om store besparelser, undersøger vi effekten af isolering i netop din bolig. Kan du ikke spare noget ved at isolere fraråder vi dig at gøre det.
Kan du til gengæld spare penge, er der ingen grund til at lade være. Alene en ny hulmursisolering vil for mange være tjent hjem på under tre et halvt år. Herefter er det ren fortjeneste både for dig og miljøet.

Trænger din bolig til en energirenovering?

Jensen og Jensen har stor erfaring med energirenoveringer, og har du derfor spørgsmål til hvordan din bolig kan energirenoveres, står vi altid til rådighed til at svare på dine spørgsmål. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til energirenovering eller søger ekspertise på andre byggeprojekter.