Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Totalentreprise

Tingager Skoven Mejdal – Parcelhus #2

Parcelhus på Tingager Skoven med naturskøn udsigt og garage med epoxy gulv.

Bygherre

Privat

Type

Totalentreprise

Areal

185m² bolig + 71m² garage

Lokation

Mejdal

Byggeår

2022/2023

Projektbeskrivelse

Et flot parcelhus på Tingager Skoven i Holstebro. Huset ligger på en stor og naturskøn grund med en fantastisk udsigt mod skoven, hvilket giver en unik mulighed for at nyde naturen lige uden for døren.

Huset er indrettet med højt til loftet i køkken/alrummet og stuen, hvilket skaber en rummelig og luftig atmosfære. Stuen kan lukkes af fra resten af huset.

Udfra køkken/alrummet er der en overdækkede terrasse, som gør det muligt at nyde udendørslivet i al slags vejr, og giver en perfekt ramme for hyggelige stunder udendørs.

I sammenhæng med soveværelset er der lavet forældrebadeværelse og et store walk-in closet som giver masser af opbevaringsplads til tøj og accessoires.

Garagen er udstyret med et flot epoxy gulv, som ikke kun er æstetisk tiltalende, men også yderst holdbart og nemt at vedligeholde. Fra garagen kan man gå direkte ind i en stort og rummeligt bryggers, hvor man så kan forsætte sin vej ind i resten af huset, hvis man da ikke er gået ind af hoveddøren, som er i centrum af huset.