Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Totalentreprise

Tingager Skoven Mejdal – Parcelhus #1

Nybyggeri af moderne hus i Tingager Skoven med udsigt til søen

Bygherre

Privat

Type

Totalentreprise

Areal

140m² bolig + 61m² carport

Lokation

Mejdal

Byggeår

2022/2023

Projektbeskrivelse

Dette hus på Tingager Skoven i Holstebro kombinerer moderne design med funktionalitet og en fantastisk beliggenhed. Et skønt og velindrettet hus på 140 kvm i de dejlige, grønne og fredelige omgivelser.

Huset er bygget med gråbrune Bison Blødstrøgne mursten fra Strøjer Tegl, hvilket giver det et moderne og stilrent udseende. Carporten og skuret er lavet med Walltec-materiale, som sikrer holdbarhed og en elegant finish, der komplementerer husets overordnede æstetik.

Indvendigt byder huset på skønne, lyse rum med skrå lofter i alle rum, hvilket skaber en rummelig og luftig atmosfære. De store vinduer og terrassedøre med sorte indvendige karme giver en
fantastisk udsigt ned til søen og lader masser af naturligt lys strømme ind.

I køkken/alrummet er der lagt stor vægt på detaljer og funktionalitet. Et sansevindue giver ekstra lys og en unik atmosfære. Et skjult depot sikrer ekstra opbevaringsplads uden at forstyrre det stilrene design. Under køkkenbordet findes sorte stål ben, som harmonerer flot med resten af interiøret, som fx den håndlavet New Yorker dør. Sammen tilføjer det et industriel charme og et eksklusivt touch.

Huset rummer udover køkken/alrum og stue også soveværelse, 2 værelser, depot, bryggers, entre. 1 toilet og 1 badeværelse.