Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Hovedentreprise

Rugbjergvej

Renovering og ombygning af 60’er parcelhus.

Bygherre

Type

Hovedentreprise

Areal

160 om- & tilbygning

Lokation

Stavtrup, Aarhus

Byggeår

2022/2023

Projektbeskrivelse

Projektet på Rugbjergvej var en omfattende renovering, hvor der er lagt vægt på både funktionalitet og æstetik.

Boligen er oprindelige en etplans villa fra 60’erne, men der blev tilført en tilbygning i forskudt plan, hvilket skaber dynamik og interessante ruminddelinger.Imellem de to bygninger er trappe med indbygget siddeplint er både funktionel og hyggelig, og giver ekstra siddeplads.

Alle ydervæggene blev efterisoleret med PUR isolering, hvor der blev monteret murskaller udenpå for at sikre effektiv isolering og et smukt udseende. På tilbygningen er der monteret skifter som gør at tilbygningen skiller sig ud fra den oprindelige bolig og giver et stilfuldt og holdbart ydre.

I køkken/alrummet er der etableret et stort siddevindue. Egeplankerne har bygherre selv skaffet fra et familiemedlem, som vi har bearbejdet. De oprindelige lofter var gips, men er skiftet ud med Troldtekt som giver god akustik og moderne look.

I badeværelset er der etableret nye Velux vinduer som sikrer optimalt lysindfald og ventilation. Alle gulvene er fletparket og de indvendige døre er lavet af eg for at bevare den oprindelige stil. Carporten og cykelskuret er opført med lister af Frøslev Embla Thermowood i fyr, som er holdbare og smukke.