Murer og byggefirma i Holstebro

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 97 46 14 38

Typehuse i Holstebro

- Lad Jensen & Jensen stå for dit typehus:

Hos Jensen & Jensen har vi mange års erfaring i byggebranchen, hvilket gør, at vi tilbyder vores kunder typehuse i Holstebro. Et typehus har mange fordele, og den største må være, at håndværkerne kender til skabelonen, som huset bliver bygget ud fra. Det er dog langt fra ensbetydende med, at I får et upersonligt hus. Hos os er det nemlig muligt at tilpasse typehuset, så det passer til lige netop jeres behov. Ingen familier er ens, og derfor er behov og krav huset forskellige, og det tager vi naturligvis højde for. Faktisk har vi stort set ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Vi vægter nemlig det personlige præg højest, så I får et hus, som I oprigtigt bliver glade for.

En løsning, der tilpasses efter jeres ønsker

Den helt store gevinst ved typehuse er prisen, som er meget fordelagtig – selv for førstegangskøbere. Med en lav pris og stor fleksibilitet er typehuse en attraktiv løsning for børnefamilier såvel som par. Du har mulighed for at sætte dit præg på huset, så det kommer til at opfylde de krav og ønsker, som du har til det. Hos os tager vi udgangspunkt i et typehus, som vi foretager ændringer i – fordi vi på den måde kan vi holde prisen nede. Igennem hele projektet er der en dialog mellem os og jer, så I er med hele vejen fra første idé til den færdige udførsel af typehuset.

Vil du vide mere om typehuse?

Vi har adresse i Holstebro, så kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om typehuse. Ring til os på tlf. 97 46 14 38. Du kan også sende os en mail via info@jenjen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Få mere info om parcelhuse