Murer og byggefirma i Holstebro

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 97 46 14 38

Nye huse / Parcelhuse

- Nybyggeri af huse & Parcelhuse:

Vi har stor fokus på hvor vigtigt det er for dig at dit kommende hjem bliver præcis som du gerne vil have det, og giver dig samtidig den nødvendige sparring således at resultatet bliver et ideelt og funktionelt hus – præcis som du har drømt om det.

Hovedentreprenør ved nybyggeri

Er der tale om et større byggeprojekt, hvor vi skal have en smed, blikkenslager, elektriker eller andre med ind over, så samler vi gerne hele holdet af håndværkere og styrer processen fra start til slut. Når du bruger Jensen & Jensen som hovedentreprenør, får du ikke alene den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Du får også det hele til tiden.

Vi overholder alle aftaler og deadlines. Og kommer noget i vejen, får du altid besked i god tid. For os hører god kontakt til kunderne med til godt håndværk. 

Vi udfører naturligvis opgaver som del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke.

Hos Jensen Jensen går vi altid ind i en tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder en løsning, der lever op til kundens krav, ønsker og behov.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi løser både mindre renoveringer eller byggeopgaver og større entrepriser for både virksomheder og private.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tlf. 9746 1438.

Parcelhuse tilbydes i Holstebro og omegn

 

Læs blandt andet om erhvervsbyggeri