Murer og byggefirma i Holstebro

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 97 46 14 38

Erhvervsbyggeri:

Søger du en alsidig og særdeles kompetent tømrer og murer i Holsterbro? Hos Jensen og Jensen A/S tilbyder vi alle former for erhvervsbyggeri. Om det er i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise – sikrer vi høj effektivitet og aflevering af projektet til aftalt tid. 

Når man skal bygge, er det vigtigt, der er styr på alt lige fra godkendelser til byggeplaner. Vi er et kvalitetsbevidst firma med mange års erfaring. I alle projekter hjælper vi gennem hele processen. Fra idé til byggeriet står klar til brug. Hurtig ibrugtagning af byggeriet er til stor gavn for virksomhederne, dette opnås igennem planlægning og styring af projektet. Derfor er det vigtigt at vi involveres tidligst muligt i byggeprojektet. Det er vigtig for os at vores erhvervsbyggeri opfylder virksomhedens behov. Vi tilbyder helhedsorienteret rådgivning inden for alle byggeriets faser – lige fra ideudvikling til den færdige projektering.

Effektivt og hurtigt

Hurtig ibrugtagning af byggeriet er til stor gavn for virksomhederne, dette opnås igennem planlægning og styring af projektet. Derfor er det vigtigt, at vi involveres tidligst muligt i byggeprojektet. Det er vigtigt for os, at vores erhvervsbyggeri opfylder virksomhedens behov. Vi tilbyder helhedsorienteret rådgivning inden for alle byggeriets faser – lige fra ideudvikling til den færdige projektering.

Kom sikkert i mål!

Erhvervsbyggeri hos Jensen og Jensen A/S kan for eksempel være facaderenovering, ombygning af sportshal, renovering eller nybyggeri af dagligvarebutik. Uanset opgavens omfang er vores omdrejningspunkt altid - kvalitet til tiden. Vi er den professionelle samarbejdspartner ved erhvervsbyggeri - intet projekt er for småt eller stort. Vi hjælper dig med at komme sikkert i mål, og vi er med hele vejen igennem, også når det sidste søm slås i.

Vil du høre mere?

Går du med tanken om et erhvervsbyggeri, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er specialiseret, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tlf. 9746 1438.

Kvalitet erhvervsbyggeri i Holstebro

 

Læs blandt andet om nybyggeri