Tømrer og Murer – Jensen og Jensen

Nybyggeri

Når I vil have jeres helt eget - helt fra bunden. Det drejer sig om jeres ønsker og drømme, når vi hos Jensen og Jensen bygger et hus.

Rådgivning og erfaring

Hos Jensen og Jensen har vi mere end 40 års erfaring med at bygge drømmehuse til dig. Vi møder dig der hvor du er i processen, om du lige har fundet ønske beliggenheden eller sidder med byggetilladelsen i hånden. Vi skaber rammerne for en tryg og professionel byggeproces, og sikrer dig en bolig af højeste kvalitet.

Gode grunde til nybyg

Et nyt hus kan være med til at danne rammen for jeres liv og kan tilpasses jeres behov for størrelse og indretning.
Et nybygget hus bruger meget lidt energi i forhold til ældre huse fra fx 60’erne. Der kan være store besparelser i opvarmningen i et nyt hus kontra et ældre hus.
Alle vores huse med ventilationsanlæg og dermed et rigtig godt
indeklima, uden at du skal bruge tid på at lufte ud eller tørre vinduesrammer af for dug.
I stedet for at bruge weekenderne og ferie på vedligehold af din bolig, kan du med et nybygget hus nyde tiden med andre ting, da der de første mange år er minimalt vedligehold.

nybyggeri 7500 holstebro
funkishuse holstebro

Din bolig og behov i fokus

Vi har stor fokus på hvor vigtigt det er for dig at dit kommende hjem bliver præcis som du gerne vil have det, og giver dig samtidig den nødvendige sparring således at resultatet bliver et ideelt og funktionelt hus – præcis som du har drømt om det.

Din samarbejdspartner ved nybyggeri

Vi kan hjælpe med at styre hele processen for jer. Lige fra skitsen, få byggetilladelsen til korrigeringen af håndværkerne, således i kun skal forhold jer til en Når du bruger Jensen og Jensen, får du ikke alene den rigtige kvalitet til den rigtige pris, du får det også til tiden. Vi går altid ind i en tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder en løsning, der lever op til kundens krav, ønsker og behov.

Prisen på drømmeboligen

Hvad koster det? Er et af de store spørgsmål der melder sig, når man gerne vil bygge nyt. Svaret er individuelt for hvert hus der bygges. Derfor tager vi også altid en snak om jeres budget og forventninger på første møde, således at vi kan guide jer bedst i forhold til hustype, materialer og ønsker, I har til jeres kommende bolig. Kontakt os for en snak om jeres drømme.

Opførte huse